Versnel uw business met een Amazon Web Services cloud-oplossing


Succesvolle digitale platformen zijn non-stop in beweging. Een flexibele, veilige en stabiele basis is dus essentieel. De cloud biedt het allemaal en vormt daardoor de ideale oplossing voor uw digitale infrastructuur.

Amazon Web Services (AWS) is wereldwijd marktleider op het gebied van public cloud computing en services. We zijn er dan ook trots op dat we als Advanced AWS Consulting Partner u volledig kunnen ondersteunen bij uw cloud migratie en implementatie-vraagstukken


De voordelen van een cloud-oplossing

U kunt cloud computing inzetten om kosten te besparen, flexibiliteit te vergroten en de time-to-market te versnellen met continuous delivery-oplossingen. 

Wij helpen organisaties deze doelen te bereiken door te adviseren over cloud services en deze vervolgens te ontwerpen en  implementeren. Daarnaast bieden we 24x7 beheer van cloud-infrastructuren op basis van een heldere eXperience Level Agreement 

De echte waarde van cloud komt naar voren wanneer vernieuwende concepten als immutable infrastructure, zero downtime deployments en scaling worden gebruikt en het team vanuit een DevOps-filosofie opereert. Lees meer over innovatieve cloud concepten om succesvolle digitale platformen te bouwen die optimaal bijdragen aan de business-doelstelling.

Download whitepaper


Onze AWS cloud-cases

We hebben cloud-oplossingen gerealiseerd voor klanten als de NVM, DTG, Jumbo Supermarkten, Gamma, Karwei, Corbion en Praxis. Bekijk hier een aantal van de cases:

Meer over innovatieve cloud-implementatie

Voor cloud-implementatie gebruiken we zogenaamde immutable hosts. Virtuele servers in de infrastructuur die bij een wijziging volledig opnieuw worden opgebouwd volgens infrastructure-as-code principes. Zo is uw omgeving altijd optimaal afgestemd op de vraag; de benodigde capaciteit wordt automatisch op- en afgebouwd wanneer nodig. Via een self service-portaal kunt u zelf extra omgevingen lanceren, bijvoorbeeld voor testwerkzaamheden.

Partnership Amazon Web Services en Mirabeau

Sinds 2013 is Mirabeau Advanced Consulting Partner van Amazon Web Services (AWS), de wereldwijde marktleider op het gebied van cloud computing en cloud services. Eind 2015 behaalden wij de Commerce & Marketing competentie. Een competentie toegekend aan organisaties die in staat zijn innovatieve e-commerce en marketing experience platformen te onwikkelen en te beheren. Het competentieprogramma is specifiek ontwikkeld om partners binnen het AWS Partner Network, met een bewezen track-record op het gebied van cloud diensten, te kunnen onderscheiden.

Ondersteuning bij úw AWS cloud migratie en implementatie

De juiste infrastructuur vormt het fundament voor een succesvol platform. Succesvolle digitale platformen zijn continu in beweging. Met cloud computing bieden wij een flexibele, veilige en stabiele basis voor digitale platformen. Wij helpen u graag met de transitie naar de cloud technologie van Amazon Web Services (AWS). 

Heeft u vragen of wilt u advies dat is toegesneden op uw specifieke situatie? Neem contact op met Raymond Konings, onze Manager Cloud Operations:

 Ik wil meer weten over AWS