Transavia in de Azure cloud 

We zijn al bijna 10 jaar strategisch partner van Transavia. Als onderdeel van deze samenwerking beheren we Transavia's gehele digitale platform.

Transavia is één van de grootste online aanbieders van vakantiebestemmingen. We zijn al bijna 10 jaar strategisch partner van Transavia en ontwerpen, ontwikkelen en beheren het volledige digitale platform. Een aantal jaar geleden brachten we Transavia naar de cloud.

In het kader van de huidige toekomstplannen had Transavia een flexibeler platform nodig als basis voor verdere ontwikkelingen. We beheren Transavia's online platform succesvol met Sitecore 8.1 technologie. Op deze manier kunnen we end-to-end garanties afgeven en Transavia volledig ontzorgen.


De klant centraal

Transavia zocht een oplossing die de klant centraal stelt. Relevante data op het juiste moment op de juiste plek om de eindgebruiker een gepersonaliseerd aanbod te tonen. Gekeken naar de ambities van Transavia en onze ervaring met Sitecore was Sitecore's Experience Database het meest geschikte pakket. Door Sitecore in te zetten is Transavia in staat om op basis van de voorkeuren van gebruikers een juiste aanbieding te doen, inclusief mogelijke aanverwante producten.

Cloud platform

Flexibiliteit, lagere (voorspelbare) operationele kosten en een hoge performance waren belangrijke voorwaarden voor het nieuwe platform. We hebben een platform gebouwd dat ervoor zorgt dat Transavia beschikt over een elastische omgeving die snel en eenvoudig op of omlaag geschaald kan worden. De kosten zijn 100% transparant dankzij een online dashboard voor Transvia en Mirabeau.

Voor dit platform hebben we Microsoft Azure gekozen, een kosten efficiënte hosting oplossing in twee regio's. Dit zorgt ervoor dat we beschikbaarheid altijd kunnen garanderen.

Automation

Transavia blijft haar dienstverlening en platform continu door ontwikkelen. We passen automation toe om nieuwe functionaliteiten snel, effectief en kostenbesparend binnen de online omgeving door te voeren. Langdurige (handmatige) stappen in het ontwikkel- en release proces worden hierdoor geëlimineerd. Er is minder testcapaciteit nodig bij Transavia en we helpen Transavia ontwikkelingen (gecontroleerd) te versnellen.

We werken al jaren samen met Transavia. Een samenwerking waarbij we meebewegen op de ontwikkelingen in de markt. In samenwerking met Accenture ontwikkelden we een nieuw e-commerce platform voor Transavia, waarbij de focus volledig ligt op de ervaring van de eindgebruiker. Een belangrijk onderdeel hiervan is de definitie van een nieuwe identiteit voor Transavia.