Creëer dé optimale klantervaring met een Episerver Commerce CMS Platform


Bied elke klant op alle touch points een optimale ervaring met een Episerver Digital Commerce platform.

Het Episerver Commerce-platform is speciaal ontworpen voor e-business marketeers die snel op marktveranderingen moeten reageren. Alles is dan ook gericht op snelle verkopen met zo min mogelijk inspanning. Wij hebben Episerver implementaties verzorgt voor klanten zoals Skyteam Airline Alliance, Nuon, Jumbo Supermarkten, Cordstrap, ZOwonen en Fleurop. Vanwege onze expertise en ervaring is Mirabeau al meer dan vijf jaar officieel Episerver Solution Partner en sinds 2017 Episerver Premium Partner. 

Logo partner Episerver | Mirabeau

Het Episerver Commerce-platform is speciaal ontworpen voor e-business marketeers die snel op marktveranderingen moeten reageren, bijvoorbeeld met highly targeted campagnes. Met Episerver lanceer je dus razendsnel campagnes. Daarnaast onderscheidt dit platform zich door de mobile first strategie en continue content-optimalisaties.  

De voordelen van een Episerver Commerce-oplossing


Consistente content op alle kanalen

Episerver Commerce is het eerste enterprise .Net e-commerce platform met een geïntegreerd CMS. Het CMS biedt veel creatieve vrijheid en zorgt ervoor dat content op alle devices consistent is voor een optimale gebruikersbeleving. Dat verbetert de klant-interactie en zorgt voor een hogere conversie. Door de innovatieve drag-and-drop functionaliteit heb je optimale controle over content en design.

Het voordeel van deze integratie is dat het beheren van productinformatie identiek is aan het werken in het CMS. Deze eenheid in gebruik maakt het eenvoudig om de Commerce omgeving en de CMS omgeving door dezelfde personen te laten bewerken. Het is wat betreft look-and-feel dezelfde omgeving.

Daarnaast is het met Episerver eenvoudig om je applicatie voor verschillende mobiele platformen te testen zonder je desktop systeem te verlaten. Dit maakt de aanschaf van verschillende devices voor test-doeleinden overbodig.

Eén totaaloplossing

Het komt maar zelden voor dat een Commerce oplossing wordt geïmplementeerd zonder een parallelle CMS behoefte. Episerver is echter het eerste systeem dat beide vraagstukken op hoog niveau oplost. Er zijn Commerce oplossingen zonder volwaardig CMS, maar er zijn nog meer CMS-oplossingen zonder volwaardig Commerce systeem. De sterke combinatie van Commerce en CMS maakt Episerver uniek.

partner Episerver | Mirabeau

Lanceer snel nieuwe campagnes

Met de eenvoudige bediening van Episerver Commerce publiceer je nieuwe content en productinformatie met de drag en drop functionaliteit, zodat een nieuwe campagne in een mum van tijd live draait. De campagnes worden automatisch geoptimaliseerd zodat ze geschikt zijn voor elk apparaat. Om je time to market te versnellen is het ook mogelijk om bestaande campagnes te hergebruiken op andere pagina's, sites of kanalen. 

Gedragsgerichte verkoop

Episerver Commerce analyseert het gedrag van bezoekers en gebruikt deze informatie om de verkoop te stimuleren. Het platform bevat een zelf lerend mechanisme dat automatisch gepersonaliseerde aanbevelingen doet, zoals bestsellers, nieuwkomers en 'aanbevolen voor u' tips. Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde order waarde toeneemt, zonder hiervoor ingewikkelde regels aan te maken.

Standaard integraties

Episerver faciliteert een zogenoemde best of breed strategie door standaard integraties aan te bieden met producten zoals inRiver PIM, Optimizely, diverse marketing automation tooling of een CRM zoals Microsoft Dynamics of Salesforce. Dit biedt de flexibiliteit die vandaag de dag gewenst is voor een succesvol commerce platform.

Extra snel in business dankzij 'Episerver as-a-service'
Om de time-to-market te verkorten, bieden wij Episerver as-a-service aan op basis van Microsoft Azure cloud infrastructuur-technologie. Door de moderne concepten als continuous delivery, auto-scaling en immutable infrastructure is het een zeer flexibel en kosteneffectief platform dat naadloos aansluit op je business-behoeften.  

Wij helpen je graag. Neem contact op met Peter Bakker, onze Episerver Partnermanager. 

Ik wil meer weten over Episerver