Creëer de ultieme klantbeleving met een hybris e-commerce platform


Met een hybris CMS bouwt u een schaalbare omni-channel e-commerce omgeving, die op alle touchpoints voor de ultieme klantervaring zorgt.

Door het sterk veranderende online gedrag van consumenten en het toenemende belang van e-commerce ontstaan er allerlei nieuwe kansen. 
Diverse kanalen -waaronder de fysieke winkel- smelten samen tot één universele omgeving. U verhoogd uw conversie door élk contactmoment persoonlijk, uniek en relevant te maken. Met een hybris CMS zijn vernieuwende omni-channel oplossingen binnen handbereik.

Hybris – An SAP Company

Succesvolle omni-channel e-commerce omgeving met hybris

Met een hybris platform heeft u alle instrumenten in handen voor e-business succes. Wij helpen u door uw platform aan te sluiten op de omni-channel wereld en maken gebruik van innovatieve cloud technologie en continuous delivery om uw time-to-market te versnellen. Dagelijks nieuwe functionaliteiten uitrollen, gestuurd door relevante inzichten uit data, is onze belofte. En met onze hybris Kickstarter bent u daarnaast verzekerd van een zeer snelle implementatie.

De markt is volop in beweging. De sector Retail is een goed voorbeeld. Retailers van morgen passen in snel tempo technische innovaties toe en bieden met succesvolle nieuwe initiatieven een gepersonaliseerde klantbeleving. Lees meer in onze whitepaper Big Data & Machine Learning over twee van zulke technische innovaties:

Download whitepaper

Onze hybris cases

Veel van onze klanten zien de toegevoegde waarde van onze expertise en ons partnerschap met hybris. Zo bouwen, beheren en onderhouden we hybris implementaties bij onder meer Intergamma, Maxeda DIY en A.S. Watson. Bekijk hier een aantal van onze cases:

Onze hybris cases hebben Amazon Web Services overtuigd Mirabeau de Commerce & Marketing competentie toe te kennen. Een onderscheiding voor organisaties die in staat zijn innovatieve e-commerce en marketing experience platformen te ontwikkelen en te beheren op basis van cloud technologie. Lees meer over hybris en innovatie op ons blog artikel "The advent of ecommerce microservices". 

De kracht van een hybris commerce platform

Hybris biedt één van de beste commerce pakketten voor organisaties met serieuze ambities. Hybris wordt niet voor niets als leider gekenmerkt door Gartner en Forrester. Hybris is een zeer volwassen platform dat zich kenmerkt door de goede omnichannel ondersteuning en schaalbaarheid dankzij de modulaire opzet. 

De suite is functioneel zeer rijk en omvat vele koppel mogelijkheden met achterliggende systemen zoals ERP’s, PSP’s, stock control systems, DAM’s, Google Analytics, etc. Daarnaast beschikt hybris over een uitgebreide lijst van zowel B2C- als B2B-extensies. Een voorbeeld hiervan is de b2bpunchout extension waarmee rechtstreeks ingeprikt kan worden op het procurement systeem. En door gebruik te maken van zogenaamde add ons is een hybris platform toekomst vast omdat dure upgrades worden voorkomen.

Mirabeau en hybris strategisch partners sinds 2010

Sinds 2010 zijn Mirabeau en hybris (SAP) strategisch partners. 'Hybris Silver Partner' word je niet zomaar. Het officiële keurmerk bevestigt dat we een waardevolle partner voor klanten zijn, waarop ze kunnen bouwen voor hun bedrijfskritische e-commerce omgevingen.

Extra snel in business dankzij onze hybris 'Kickstarter'

Om uw time-to-market te versnellen biedt Mirabeau een unieke Kickstarter oplossing waarmee u in zeer korte tijd een nieuw e-commerce platform kunt realiseren op basis van hybris technologie. Wij leveren dit in combinatie met innovatieve cloud technologie en een hoge mate van automation waardoor we de snelle uitrol van nieuwe functionaliteiten mogelijk maken.

Continuous Delivery maakt integraal onderdeel uit van onze oplossingen. Daardoor kunt u -op basis van relevante inzichten uit data- snel door ontwikkelen.

Verhoog uw conversie met een hybris platform

U verhoogd uw conversie door élk contactmoment persoonlijk, uniek en relevant te maken. Met onze implementaties op basis van een hybris CMS zijn vernieuwende omni-channel oplossingen voor u binnen handbereik. 

Heeft u vragen of wilt u advies dat is toegesneden op uw specifieke situatie? Neem contact op met Kars Kooistra, onze hybris Partner-manager:

Ik wil meer weten over hybris