31 januari 2014

Mirabeau aanwezig tijdens CIO Summit 2014


Woensdag 5 februari vindt CIO Summit plaats in de Philharmonie in Haarlem. Tijdens dit event presenteren zowel nationale als internationale sprekers met een bewezen, inhoudelijke staat van dienst. Mirabeau verzorgt tijdens dit event een rondetafeldiscussie.

Heini Withagen, CTO van Mirabeau, verzorgt van 13.25 – 14.25 uur een rondetafeldiscussie rondom het onderwerp ‘het dynamische online platform en de uitdaging voor IT’.

Over ‘het dynamische online platform en de uitdaging voor IT’

Steeds meer organisaties onderscheiden zich met goede online dienstverlening. De ontwikkeling en exploitatie van online platformen krijgt dan ook steeds hogere prioriteit vanuit de business. Wat gisteren is bedacht, moet morgen live. Tegelijkertijd eist de business hoge beschikbaarheid en goede prestaties, terwijl IT ook compliancy en security moet kunnen garanderen.

Aan deze ronde tafel verkent u samen met Heini Withagen - CTO van Mirabeau – en collega-CIO’s de uitdagingen die deze uiteenlopende wensen en eisen met zich meebrengen, en de mogelijke oplossingen waarmee u de hoge dynamiek van online platformen in goede banen kunt leiden. Aan bod komen onder meer thema’s als continuous deployment, automated testing, cloud computing en security.

Inschrijven voor CIO Summit en de ronde tafel van Mirabeau is hier mogelijk. Kijk voor meer informatie over het programma op summit.cio.nl/programma.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!