28 maart 2014

Vernieuwde app voor SkyTeam!


SkyTeam heeft samen met Mirabeau de app vernieuwd. De app voorziet gebruikers zowel bij online als offline gebruik van relevante informatie en sluit beter aan bij de visuele identiteit van SkyTeam. SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de reizigers van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Komende tijd wordt de app verder ontwikkelt en SkyTeam.com responsive gemaakt.

SkyTeam heeft Mirabeau gevraagd de bestaande app te verbeteren op het gebied van user experience en merkbeleving. Daarnaast wil SkyTeam dat gebruikers via de app toegang hebben tot dynamische data, zoals actuele vluchttijden wanneer gebruikers online zijn, en relevant blijven wanneer er geen verbinding is.

Nieuwe functionaliteiten zijn onder andere de Lounge Finder, welke reizigers helpt de lounges van aangesloten members van SkyTeam te vinden en op SkyTips delen SkyTeam reizigers handige tips over vliegveld ervaringen. Op deze manier kan SkyTeam beter voorzien in de behoefte van haar reizigers en member airlines.

Naast een sterk verbeterde user experience sluit de vernieuwde app ook beter aan bij de visuele identiteit van SkyTeam. Zo voorziet Skyteam in een consistente merkbeleving op alle kanalen voor reizigers en members.

Mirabeau realiseerde het concept en design voor de nieuwe app, de bouw ervan is door TCS gerealiseerd. Mirabeau heeft nauw samen gewerkt met deze partij om een optimale user experience te realiseren. Er zijn prototypes gebouwd en getest met interne stakeholders om een goed beeld te krijgen van de werking.