22 augustus 2014

Mirabeau organiseert Node.js training voor publiek


In oktober organiseren onze specialisten voor het eerst een Node.js training* die toegankelijk is voor externe deelnemers.

Binnen Mirabeau is veel specialistische kennis in huis, creatief én technisch. Sinds 2009 organiseren we dan ook regelmatig interne vakgroep bijeenkomsten en workshops. Het doel daarvan is interne kennisdeling bevorderen en de vakkennis van onze professionals vergroten.

De onderwerpen worden bepaald door onze Strategic Directors die, met het oog op de toekomst, strategische keuzes maken. In oktober organiseren onze specialisten Bran van der Meer en Niek Bosch voor het eerst een Node.js training die toegankelijk is voor externe deelnemers.

Steeds meer grote bedrijven zetten Node.js in als REST endpoint, UI layer, en andere micro-services. Node.js pakt schaalbaarheid op een revolutionaire manier aan en levert daardoor een erg goede performance. Voorwaarde is wél dat je het voor de juiste zaken inzet.

In de training behandelen we alle belangrijke Node.js concepten en uiteindelijk is het een kwestie van doen, daarom richten we ons op de praktijk. Met de theorie gaan de deelnemers dan ook telkens zelf aan de slag.

Bekijk het programma

* Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze training. Heb je belangstelling in een volgende training? Stuur dan een mailtje naar cursus@mirabeau.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden van ons trainingsaanbod.