24 november 2014

UX Cocktail Hour bij Mirabeau: Dynamic Design & Design Thinking


Dinsdag 25 november vindt het UX Cocktail Hour plaats bij Mirabeau in Rotterdam. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom op de achtste verdieping van het Groothandelsgebouw. Deze avond vertellen Paul Versteeg en Cor Noltee alles over Dynamic Design en Design Thinking en kun je deelnemen aan een workshop.

Programma
Dynamic design is het ontwerp van een context-afhankelijke interface. Input hiervoor kan alles zijn dat kan worden gemeten en direct of indirect relevant is voor de gebruiker. Denk aan data als tijdstip, locatie, eerder gebruik, andere gebruikers, het weer, profiel, etc. Data is dus een belangrijke bron om de user experience nog beter te maken, mits effectief toegepast. Je kunt namelijk alleen meerwaarde creëren door persoonlijk en relevant te zijn. Door middel van de ‘Design Thinking’  methodiek leer je beter begrijpen wat de gebruikersbehoeften zijn en hoe je meerwaarde kunt bieden. 

UX Cocktail Hour #15 gaat over de principes en de toepassingen van dynamic design. In het tweede gedeelte van de avond leer je tijdens de Design Thinking workshop tot een praktisch en waardevol dynamisch ontwerp te komen.

De deuren gaan open om 19.00 en het programma begint om 19.30 uur. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Locatie
Mirabeau
Conradstraat 38, Rotterdam
Ingang D, achtste verdieping