20 maart 2015

Drie klanten van Mirabeau genomineerd voor de Thuiswinkel Awards 2015


Stichting Nationale Thuiswinkel Awards heeft de nominaties voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen bekend gemaakt. Onder de genomineerden bevinden zich drie klanten van Mirabeau: wereldwijde eet- en bestelsite Thuisbezorgd.nl, aanbieder van Europese zonvakanties Vacanceselect.com en Warmteservice.nl, specialist op het gebied van verwarming, sanitair en installatiematerialen. Waar de consument de winnaars van de Publieksprijzen XL bepaalt, worden de genomineerden en winnaars van de Vakprijzen door een deskundige vakjury gekozen.

Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl is genomineerd voor een publieksprijs in de categorie Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging, voor de vakprijs in de categorie Beste Webwinkel van Nederland, Beste Mobiele Webwinkel van Nederland én voor de Cross Border e-commerce Award. Door de snelle groei en de expansie naar het buitenland, waarbij flink wat concurrenten zijn overgenomen, ontstond er te veel diversiteit tussen de kanalen. Samen met Mirabeau creëerde Takeaway.com een consistente user experience over alle kanalen en devices. De twee partijen ontwikkelden een nieuwe huisstijl inclusief nieuw logo dat wereldwijd online en offline wordt uitgerold.

Takeaway.com

Vacanceselect.com

Vacanceselect.com is genomineerd voor een publieksprijs in de categorie Reizen & Vrije tijd en voor een Cross Border e-commerce Award. Samen met Mirabeau ontwikkelde Vacanceselect.com een nieuwe website met een perfecte balans tussen conversie, beleving en (praktische) reisinformatie. Het nieuwe, mobile-first platform stelt consumenten in staat om zonder stress te zoeken, zich te oriënteren en verdiepen om mogelijke vakanties en om ten slotte de beste vakantie voor hun gezin te boeken. De website wordt in tien Europese landen uitgerold en is straks in 7 talen beschikbaar.

Vacanceselect.com

Warmteservice.nl

Warmteservice.nl is genomineerd voor een publieksprijs in de categorie Huis, Hobby & Cadeau. Met hun no-nonsense mentaliteit levert Warmteservice al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten aan doe-het-zelvers, ZZP’ers en professionals. Samen met Mirabeau werkt Warmteservice aan de continue doorontwikkeling van het e-commerce platform om de user experience te verbeteren. En dat resulteert in een blijvende stijging van klanttevredenheid en conversie.

Op donderdag 26 maart worden de Thuiswinkel Awards uitgereikt in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.