16 juni 2015

Mirabeau introduceert Mirabeau Academy


Digital Agency Mirabeau introduceert Mirabeau Academy. Het programma biedt praktische trainingen, workshops en diepgravende kennissessies voor gerichte groei van medewerkers en projectteams in professionele organisaties. De trainingen, workshops en kennissessies groeien mee met de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van digitale technologie en werkwijzen.

Zo biedt Mirabeau vakinhoudelijke trainingen over software-ontwikkeling met het Spring framework, NodeJS, Test driven development en Test automation. Daarnaast leren medewerkers omgaan met nieuwe werkwijzen, zoals Agile projectmanagement, Scrum en Conversion Management.

Miracademy trainingen en workshops

Naast aandacht voor de theorie, krijgen deelnemers veel hands-on opdrachten die ze meteen kunnen toepassen in de praktijk. De trainers hebben jarenlange praktijkervaring en uitgebreide kennis. De trainingen vinden plaats op een van de Mirabeau-vestigingen, een externe trainingslocatie of bij de deelnemers op kantoor.

Wil je op de hoogte blijven van het trainingsaanbod van onze Academy? Stuur dan een mailtje naar onze coördinator Xandra Buiter:

E-mail Xandra