29 juli 2015

Mirabeau verbreedt haar cloud-kennis exponentieel


Amazon Web Services (AWS) is marktleider op het gebied van cloud computing en de diversiteit van cloud services. Gisteren is bij Mirabeau de tweede AWS Certified Solutions Architect geslaagd voor het examen op Professional Level van AWS. Het zeer complexe examen vereist een aantal jaar werkervaring, het volgen van cursussen en vakgerichte bijeenkomsten en het bestuderen van online documentatie.

Mirabeau beschikt nu over 4 door AWS gecertificeerde cloud-architecten op Associate Level, waarvan 2 op Professional Level en bijna 60 AWS geaccrediteerde professionals, zowel aan de technisch inhoudelijke kant als business consultants. Binnen het Advanced Consulting Partner programma van AWS bevestigt deze certificering op Professional Level opnieuw dat Mirabeau haar cloud-kennis exponentieel verbreedt en zich met trots AWS cloud-expert mag noemen.

Mirabeau's AWS Certified Solutions Architecten op Professional Level: Martijn van Dongen en Thijs de Vries

Mirabeau is sinds 2013 Advanced Consulting Partner van AWS en heeft voor diverse marktleiders AWS cloud-oplossingen geïmplementeerd, bijvoorbeeld voor V&D, de NVM, DTG, Jumbo Supermarkten, Intergamma (Gamma, Karwei), Corbion en Maxeda DIY (Praxis, Plan-IT). Deze organisaties zetten cloud-oplossingen in om hun innovatiekracht te vergroten door kosten te besparen, flexibeler te worden en de time-to-market van nieuwe oplossingen te versnellen.

Waarom wij kiezen voor de cloud

Succesvolle digitale platformen zijn non-stop in beweging. Een flexibele, veilige en stabiele basis is dus essentieel.

Uw platform moet 24x7 veilig, storingsvrij en snel bereikbaar zijn voor een optimale user experience. Hiervoor bieden we hoogwaardige Beheer, Cloud- en Security diensten die we zelf – of samen met partners – aanbieden.