20 augustus 2015

Zet de toekomst naar je hand


Mirabeau pakt het podium tijdens Adfo Live 2015

Ontdek welke plannen de toekomst met jou heeft! Of je nu marketeer bent, reclamemaker of pr-professional: werken in de marcombranche is nog nooit zo uitdagend geweest als nu. De wereld versnelt. Groei is overal, voor wie het wil zien.

Op 15 en 16 september ontdek je tijdens Adfo Live (Amsterdam) welke plannen de toekomst met jou heeft. Het event brengt alles samen wat voor professionals in advertising, marketingcommunicatie en creatie nú van belang is.

2 dagen lang delen experts uit de branche hun cases en visie. Heini Withagen, CTO en founder van digital agency Mirabeau en Linda Bouwman, Behavior Analyst zijn er daar twee van.

Digitale Transformatie in de Travel-branche

Dinsdag 15 september 14:25 – Heini Withagen, CTO digital agency Mirabeau

 Mirabeau werkt sinds 2006 voor zowel KLM als Transavia. Beide airlines lopen voorop in digitale transformatie. Wat kunnen we leren van deze koplopers en hoe sterk leunen de marketeers van de airlines op nieuwe technologie? Heini neemt je mee in een bredere blik op het digitale speelveld.

Door Persuasive Design conversie optimaliseren

Woensdag 16 september 12:50 – Linda Bouwman, Behavior Analyst digital agency Mirabeau

Hoe zorg je dat consumenten uiteindelijk voor jouw merk kiezen en op jouw website converteren? Binnen het online speelveld is de ‘automatische’ groei de afgelopen jaren afgenomen en stijgen de kosten voor online marketing; er is veel concurrentie en continu optimaliseren is noodzakelijk. Door vanuit verleidingstechnieken te optimaliseren, is er veel winst te behalen. Maar hoe doe je dat?

Meld je direct gratis aan voor Adfo Live en bezoek één van onze sessies.