24 september 2015

Kandidaten Digital Transformers Award 2015 bekend


De genomineerden voor de Digital Transformers Award zijn bekend. Met de award wordt het werk van digitaal talent erkend en geëerd. De genomineerden spelen ieder een bijzondere rol binnen de digitale transformatie van hun organisatie. De award is een initiatief van o.a. Mirabeau om de digitale ontwikkeling binnen bedrijven te stimuleren. Op 15 oktober strijden de finalisten om de titel ‘Digital Transformer 2015’. De genomineerden zijn onder andere werkzaam bij Efteling, Transavia, Philips en Ziggo. 

Uitreiking Digital Transformers Award

De finalisten krijgen op 15 oktober de kans om elkaar te overtuigen van hun digital business kwaliteiten. De uitreiking is volledig ‘peer-based’. Dit houdt in dat de keuze voor de beste digital transformer wordt gemaakt door de community. Na een overtuigende pitch en een vragenvuur van Ben van der Burg bepalen de kanshebbers in de laatste ronde samen wie zich Digital Transformer 2015 mag noemen. Naast het strijden om de titel zal Joris Merks vertellen over spanningen binnen organisaties bij een transformatie en illustreren hoe je hier mee omgaat. De avond wordt feestelijk afgesloten met een exclusieve borrel.

Wil jij je netwerk uitbreiden en ervaringen uitwisselen met vakmensen die ook bezig zijn met digitale transformatie?

Over Digital Transformers

Mirabeau, SparkOptimus, Lubbers De Jong, InSites Consulting en NEWPEOPLE zijn de vijf founding partners van Digital Transformers. Gedurende het jaar biedt de community toegevoegde waarde door middel van blogs, e-books, tussentijdse updates, kennissessies en de Digital Transformers Award.