30 september 2015

What’s next? Digital Transformation


Heb je onze sessie op eDay gemist? Lees dan hier meer over Digitale Transformatie of bekijk hier het interview met Edgard.

Op donderdag 8 oktober vindt de 11e editie van Emerce eDay plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. De vraag ‘what’s next?’ staat centraal. Ook dit jaar is Mirabeau vertegenwoordigd op eDay: Edgard Beckand, Principle Creative Consultant bij Mirabeau, deelt key-insights en learnings over Digitale Transformatie.

Digital Transformation

12:40 - 13:10 uur – Stage 7 - Edgard Beckand 

Waarom lukt het sommige bedrijven wel om snel in te spelen op de veranderende klantvraag en andere niet? Hoe dicht je het steeds groter wordende gat tussen de nummer 1 en 2? Edgard laat zien hoe snelheid en relevantie jouw organisatie in de juiste richting bewegen. 

How speed and relevance will help you stay ahead in a digital world

Tijdens de aansluitende lunchsessie zoomt Mirabeau in op ‘digitizing employees’. Gelijke (digitale) informatie en inzicht stelt medewerkers in staat om écht meerwaarde te leveren. Dus door alle -voor de consument beschikbare- tools óók volledig bereikbaar te maken voor medewerkers creëer je een volledig geoptimaliseerde, digitale klantervaring. Hoe mooi is het als de cabin crew in het vliegtuig weet wie van de passagiers er op honeymoon is omdat ze dat op social media gepost hebben? 

Meer informatie 

Tijdens het grootste e-business event van het jaar komen specialisten uit e-commerce, digital media, e-business en marketing samen om elkaar te inspireren.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.emerceeday.nl