10 oktober 2015

Dynamic Design magazine onthuld op Dutch Design Week


Tijdens Dutch Design Week in Eindhoven wordt op vrijdag 23 oktober het Dynamic Design magazine gepresenteerd aan de creatieve industrie en de pers. Bert Hagendoorn, voorvechter van Dutch Digital Design, zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. 

Aanleiding voor het magazine is het debat dat de laatste twee jaar in Nederland wordt gevoerd over de betrekkelijke anonimiteit van digitaal design uit Nederland. We zijn wereldberoemd in design, zowel fashion als industrial design, maar hebben nog een slag te maken als het om digitaal design gaat: een duidelijk profiel in de internationale markt ontbreekt. Het Dynamic Design magazine levert een belangrijke bijdrage aan de zoektocht naar signatuur en het opbouwen van naamsbekendheid met Dutch Digital Design.

Henk Haaima, art director bij Mirabeau, is de auteur van het magazine. Cases komen er niet in voor: het is een mix van een trendrapport en een opinieblad. Vanuit verschillende invalshoeken wordt het tot leven brengen van statische webpagina’s beschreven en antwoord gegeven op de vraag: Hoe kun je content op een relevante en persoonlijke manier presenteren in digital design? 

Nieuwsgierig? Download hier het eerste hoofdstuk van het magazine.

Het magazine zal twee keer per jaar worden uitgebracht. Het eerste nummer, 'Fall 2015', is alleen vrijdag 23 oktober gratis verkrijgbaar in Boekhandel Van Piere. Verkooppunten van het magazine worden binnenkort bekend gemaakt.

Perspresentatie Dynamic Design magazine

Wanneer: 23 oktober 
Waar: Boekhandel Van Piere, Nieuwe Emmasingel 44 Eindhoven
Hoelaat: 11.00 uur

Kom vrijdag jouw exemplaar ophalen tijdens de onthulling van het magazine op Dutch Design Week!