12 november 2015

Lovie Award uitgereikt aan Transavia en Mirabeau


Op 12 november vond de feestelijke uitreiking van The Lovie Awards plaats in het British Film Institute in Londen. De nieuwe online identiteit van Transavia is in de categorie travel/tourisme bekroond met een zilveren Lovie Award.

Mirabeau en Transavia nemen samen een zilveren Lovie Award in ontvangst
Henk Haaima (Mirabeau) en Harm van Hees (Transavia) nemen zilveren Lovie Award in ontvangst. 

Binnen de airline branche zet de vernieuwde omgeving van Transavia een geheel nieuwe norm in user experience design. De online identiteit die Mirabeau heeft neergezet voor Transavia is het startschot geweest voor een volledige re-branding van Transavia. 

Harm van Hees, Head of E-commerce bij Transavia en Henk Haaima, Art Director bij Mirabeau namen de Award in ontvangst. Bekijk hier hun 'declaration of Lovie'. 

"Transavia's belangrijkste focus voor de komende jaren is het neerzetten van de beste passenger experience. Die beleving wordt in steeds grotere mate digitaal ingevuld. De Lovie Award is een prachtige erkenning voor een groot team dat met veel liefde heeft samengewerkt aan een nieuwe identiteit en UX voor Transavia". Aldus Harm van Hees. 

"Het enthousiasme van de cabin crew is de sterkste asset van Transavia. Vliegen is leuk! Dat hebben we vertaald naar interactie en, in samenwerking met Studio Dumbar, naar een nieuwe visuele identiteit". Aldus Henk Haaima. 

Samen met partner Accenture helpen we Transavia op een Agile manier met het versterken van de online propositie en het uitbreiden en vernieuwen van het e-commerce platform.  Lees hier alles over de case van Transavia.

Henk Haaima en Harm van Hees geven tijdens de Lovie Awards 'A Declaration of Lovie': 


The Lovie Awards werden vijf jaar geleden in het leven geroepen als tegenhanger van de Amerikaanse Webby Awards en gelden tegenwoordig als de belangrijkste Europese internetprijs. De Award wordt toegekend aan het beste digitale werk van Europa uit bijna 1.500 inzendingen uit 30 landen en uitgereikt door The International Academy of Digital Arts and Sciences uitgereikt.