1 december 2015

The future of finance volgens Mirabeau


Dinsdag 15 december vindt Emerce eFinancials plaats in Pakhuis de Zwijger Amsterdam. Centraal staat ‘the future of finance’; alle innovaties in bank- en verzekeringswezen. De meest vooruitstrevende financiële aanbieders en disruptors delen hun kennis, ervaringen en de laatste inzichten over digitaal bankieren, verzekeren en beleggen.

Ook dit jaar is Mirabeau vertegenwoordigd tijdens eFinancials; Dagmar Tolenaar, Sr. Creative Consultant bij Mirabeau deelt insights en learnings over hoe jij ervoor zorgt dat je klant van je gaat houden:

Voordat de bom valt

11:45-12:15 Studio  – Dagmar Tolenaar (Mirabeau)

Doelgroepen in beweging worden geconfronteerd met een statisch productaanbod vanuit financials. Hoe blijf jij relevant in het leven van je klant? Hoe maak je de omslag naar de dynamiek die de gebruiker echt ondersteunt? We nemen je mee naar een stukje toekomstbestendigheid.

Na de lunch leggen Peet Sneekes (Strateeg, Mirabeau) en Sabine de Moor (Product owner, SNS) uit hoe klantgericht denken leid tot een responsive, nieuw snsbank.nl met een inmiddels bewezen design:

De bezoeker centraal op de nieuwe responsive website van SNS

14:45-15:15 Studio – Sabine de Moor (SNS) & Peet Sneekes (Mirabeau) 

SNS.nl wordt in z’n geheel responsive. Zodat, ongeacht je device, je op een prettige manier de dienstverlening van SNS kan beleven en bekijken. Het project was tegelijk een mogelijkheid om een verbeterslag te maken op de informatie en hoe een bezoeker bij die informatie komt.

Samen in het met SNS blended team wordt de 'mobile first' en 'content first' focus toegepast. Zo zorgt het multidisciplinaire scrumteam ervoor dat de kern functionaliteit eerst gebouwd wordt. Daarnaast hanteert het team voor het design, opbouw van content en navigatie het klant centrisch denken. 

Deze presentatie wordt u aangeboden door één van onze strategische partners GX Software.


Mirabeau is weer aanwezig op Emerce eFinancials 2015

Emerce eFinancials 

eFinancials is het belangrijkste Nederlandse event dat alle digitale innovaties in bank- en verzekeringswezen bundelt. Hoe ziet het financiële landschap er over twee tot vijf jaar uit? Wie maakt de dienst uit? Traditionele banken en verzekeraars of nieuwe initiators en fintech start-ups? En welke grote nationale en internationale ontwikkelingen zorgen voor opschudding?

Ga voor meer informatie en tickets naar Emerce eFinancials.