15 januari 2016

Mirabeau User Experience partner APG


APG Groep heeft een driejarig contract getekend met Mirabeau voor de ontwikkeling van user experience design. Door snel toenemende digitalisering neemt het belang van de gebruikerservaring toe. APG heeft de ambitie zich de komende jaren te ontwikkelen als autoriteit op het gebied van user experience voor Pensioenen en Verzekeringen. 

Om dit te bewerkstelligen gaat Mirabeau APG ondersteunen bij het inrichten en verder ontwikkelen van user experience design van digitale toepassingen en werken user experience specialisten van APG en Mirabeau samen in blended teams aan klantgedreven concept en designs. De development van digitale toepassingen wordt gedaan door APG en Accenture. In nauwe samenwerking tussen APG, Accenture en Mirabeau wordt een agile werkmethodiek gebruikt om een impuls te geven aan het klantgedreven customer experience design en realisatie van digitale toepassingen.
 
De partijen werken al jaren samen op het gebied van concept & designs voor o.a. mijn fonds en Loyalis.nl. De samenwerking wordt nu uitgebreid en Mirabeau zal helpen bij het implementeren en toepassen van deze expertise binnen de digitale ontwikkeling van APG. 
 
"We zijn heel blij dat we na een aantal succesvolle projecten het vertrouwen hebben gekregen als vaste partner voor UX voor heel APG. Ook zien we uit naar samenwerking met Accenture, iets waar we bij andere klanten ook al ervaring mee hebben." zegt Adjan Kodde, directeur en oprichter Mirabeau.”

Mirabeau user experience partner APG