23 maart 2016

Mirabeau top 10 NRC-onderzoek naar Goed Werkgeverschap


Hoe brengen organisaties talent tot bloei? NRC vroeg het de 54 werkgevers die meededen aan het jaarlijkse NRC-onderzoek naar Goed Werkgeverschap. Mirabeau behoort tot de top 10 ‘Beste Arbeidsvoorwaarden’ en werd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door werknemers gewaardeerd met een 8. Mirabeau heeft daarom het keurmerk ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ ontvangen.

Het leren op de werkplek vindt plaats door middel van peer reviews en mentoring. Daarnaast heeft Mirabeau haar eigen Academy. Medewerkers kunnen zich de meest vooraanstaande ontwikkelingen in het digitale werkveld eigen maken door een breed aanbod van workshops, vakgroepen, producttrainingen, congressen, vaardigheidstrainingen, online courses en community meetups.

Meer over het NRC-onderzoek naar Goed Werkgeverschap

Het NRC-onderzoek naar Goed Werkgeverschap is een onderzoek onder hoogopgeleiden dat wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction. In het arbeidsvoorwaardenonderzoek is onder meer gekeken naar primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. 

Lees hier meer over de resultaten van het onderzoek. 

We zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk hier onze vacatures.