21 juli 2016

Mirabeau behaalt Azure Gold Cloud Platform competentie


Mirabeau heeft de Azure Gold Cloud Platform competentie behaald. Een status voor partners met bewezen kennis, expertise en commitment wat betreft Microsoft Azure cloud services. Met de gold status versterkt Mirabeau haar band met Microsoft rondom Azure cloud services. Deze diensten zet Mirabeau in om kosten efficiënte, flexibele en innovatieve digitale platformen te leveren. 

Cloud speelt hierbij een belangrijke rol. De sterke ontwikkeling van Azure cloud services draagt onder andere bij aan continue innovatie voor onze klanten zoals nieuwe toepassingen op het gebied van conversational messaging. De Azure cloud biedt hiervoor de juiste bouwstenen.

Jelle van Nieuwenborg, Microsoft:
"Mirabeau zet Microsoft Azure in om haar klanten in staat te stellen hun business continue te verbeteren op basis van vernieuwende technologieën en diensten. Mirabeau daagt zichzelf telkens uit om te innoveren en verbeteren. De visie en aanpak van Mirabeau om Azure doordacht en deskundig voor klanten in te zetten heeft ertoe geleid dat ze al snel de status van Gold partner op Azure hebben bereikt."

Mirabeau heeft reeds voor vele klanten Microsoft Azure ingezet, zoals Finqus,  Q park, APG, Thuisbezorgd.nl, Cordstrap en Fugro. Recent is het gehele digitale commerce platform van Transavia gemigreerd naar de Azure cloud. Dankzij het schaalbare karakter van Azure draagt dit bij aan een optimale gebruikerservaring.

'We zijn bijzonder blij met de toekenning van deze competentie' Aldus Heini Withagen, Technisch Directeur, Mirabeau: 

Wij zien cloud-technologie als het fundament van nieuwe onderscheidende digitale platformen en toepassingen.
Wij zien cloud-technologie als het fundament van nieuwe onderscheidende digitale platformen en toepassingen.Wij zien cloud-technologie als het fundament van nieuwe onderscheidende digitale platformen en toepassingen.Wij zien cloud-technologie als het fundament van nieuwe onderscheidende digitale platformen en toepassingen.Wij zien cloud-technologie als het fundament van nieuwe onderscheidende digitale platformen en toepassingen.