7 november 2016

FinTech event: The Future of Technology in Finance


Laat je inspireren over de toekomst van technologie in de financiële sector. Op woensdag 23 november komen we samen in Amsterdam tijdens FinTech: The Future of Technology. Op het event delen thought leaders uit de digitale en financiële branche hun learnings en insights. 

Ook Mirabeau is vertegenwoordigd op dit nieuwe evenement van Euroforum. Dagmar Tolenaar (Sr. Creative Consultant) deelt tijdens haar challenge ideeën over het creëren van producten die je klant écht raken.

Serve or get served

14:00 – 16:00 uur - Challenge door Dagmar Tolenaar (Mirabeau)

Okay, je staat nu op het punt dat je hebt besloten een klein ding op te pakken (FinTech oplossing) en je hebt je organisatie mee weten te krijgen, los van bestaande processen, wat ga je NU dan doen? 

FinTech wint alleen als jij als bank echte waarde wilt toevoegen. Hoe maak je de vertaling van jouw idee naar een waardevolle oplossing voor je klant? Welke rol speelt minimal lovable product hierin? Hoe zorg je dus dat het klein blijft? Hoe neem je klanten hierin mee? Dit zijn vragen waarover we gaan nadenken tijdens deze challenge. We dagen je uit om ‘out of the box’ te denken.

Wat is FinTech?

FinTech speelt een steeds grotere rol in de digitalisering van de financiële industrie. Zowel in Nederland als in het buitenland ontstaan initiatieven om de FinTech sector met de business aan elkaar te verbinden. Wij denken dat FinTech alleen werkt als je echt waarde toevoegt. Maak iets wat je klant raakt!

Kaartjes en aanvullende informatie over het event zijn te vinden op de website van Euroform FinTech: The Future of Technology.

Over digital agency Mirabeau

Sinds 2001 ontwikkelt Mirabeau platformen en digitale toepassingen voor financiële marktleiders - zoals MoneYou, SNS Bank, Achmea, APG en ING Bank - waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Door customer experience, vernieuwende technologie en een agile werkwijze samen te brengen, kunnen onze opdrachtgevers in hoog tempo inspelen op de steeds veranderende klantvraag en marktontwikkelingen. 

Meer informatie over Mirabeau en onze Finance projecten? Klik hier