19 april 2017

Mirabeau als eerste bureau op zoek naar Dialogue Engineers en Designers


Mirabeau is als één van de eerste digitale bureaus actief bezig met het toepassen van conversational interfaces. Om onze expertise op dit gebied te vergroten zijn we op zoek naar ‘dialogue’ talent.

Met de introductie van conversational interfaces zoals Facebook Messenger, Apple Messages Apps, Siri, WeChat, Line, Google Glass en Amazon Echo breekt een nieuw tijdperk aan.

Vraag naar Dialogue Engineers en Designers

Hoewel de ontwikkelingen op de verschillende conversational platformen nog pril zijn, zien we volop kansen om ‘dialogue’ als dienst aan te bieden aan onze klanten. Zo hebben we recentelijk al samen met Transavia een chatbot ontwikkeld op Facebook Messenger.

Hiervoor zoeken we experts als Dialogue Designers en Dialogue Engineers. De vacatures zijn specialisaties van bestaande professionals: Service Designer en Engineer. 

Als Dialogue Engineer koppel je cognitieve diensten aan API’s van onze klanten en aan open API’s, die je vervolgens omzet in een slim en inspirerende dialoog. Uiteraard werken engineers samen met designers, copywriters, domeinexperts en AI- en IoT-experts. 

Als Dialogue Designer ben je verantwoordelijk voor het verloop van de exacte dialoog en denk je na over het taalgebruik aan de hand van slimme interacties en leermethoden. Daarnaast zal de designer bezig zijn met het vormgeven van de persoonlijkheid van de dialoog.

Als dialogue expert heb je vanzelfsprekend affiniteit met conversational interfaces, heb je een talenknobbel en kun je schrijven vanuit de tone of voice van een merk.

"Do you speak Emoji?"

Mirabeau zoekt nieuwe medewerkers met de campagne: “Do you speak Emoji?”. Ben jij een talent op het gebied van Dialogue en wil jij bij Mirabeau werken? Bekijk dan hier de vacatures voor Dialogue Engineers en Dialogue Designers