ahead in a
digital world

Creating world changing
digital experiences

Over Mirabeau

Digitaal denken zit in onze code.  We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen voor marktleiders waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Door marketing, vernieuwende technologie en een agile werkwijze samen te brengen, kunnen onze opdrachtgevers in hoog tempo inspelen op de steeds veranderende klantvraag.

Je wilt je klanten de beste digital experience bieden. Bij Mirabeau begrijpen we wat daarvoor nodig is.  We koppelen de juiste data uit verschillende systemen en doen dit altijd vanuit een business perspectief. Omdat je klant altijd en overal online is, zorgen we voor het totale platform.
 
 

We bedenken, bouwen en exploiteren het.  Dit resulteert in succesvolle partnerships met onder andere Air France-KLM, ING en Transavia.  Blijf ook voorop lopen in een digitale wereld en bel vandaag nog voor een afspraak.
 
 

over Mirabeau


Projectaanpak

Strategie

Met heldere doelstellingen gaan we aan de slag met strategische vraagstukken. We brengen klantbehoefte (Customer), bedrijfsdoelstellingen (Commerce) en technische & organisatorische mogelijkheden (Capabilities) samen. We zorgen ervoor dat deze 3 C‚s onderling in balans zijn en tegelijkertijd vooruitlopen op de concurrentie.

Ontwerp

In de ontwerpfase houden we ons bezig met concept- en design ontwikkeling. We houden van heldere beginselen en een inspirerende belofte als startpunt voor het ontwerp van een website of app. Vanuit het content first principe ontwerpen we enkele key schermen die een goed beeld geven van de website of app. We testen dit met eindgebruikers om onze ontwerpen te valideren en te verbeteren.

Bouw

We streven ernaar om onze klanten één platform te bieden waarmee alle online kanalen te bedienen zijn. In deze bouwfase hanteren we een agile werkwijze, waarbij we werken met multidisciplinaire teams van creatieven, ontwikkelaars en beheerders. De beste resultaten worden bereikt als deze disciplines echt samenwerken en er in ‘sprints’ delen van het project worden opgeleverd.

Groei

We richten ons specifiek op doorontwikkeling en groei. Het echte spel wordt immers pas gespeeld na de live-gang van een project. Deze continue doorontwikkeling speelt in op veranderd klantgedrag, nieuwe mogelijkheden in de back-end systemen, maar ook door goed te luisteren naar de eindgebruiker. De KPI‚s die we in de strategiefase geformuleerd hebben komen tot leven in een dashboard waarmee we kunnen sturen en optimaliseren.

We richten ons specifiek op doorontwikkeling en groei. Het echte spel wordt immers pas gespeeld na de livegang van een project. Het is de eindgebruiker die centraal staat in deze continue doorontwikkeling. KPI’s komen nu tot leven in een dashboard waarmee we sturen en optimaliseren.

Partners

De online omgeving van onze klant is een samensmelting van diverse specifieke oplossingen zoals content management, e-commerce, CRM, analyse-tools en cloud services. Op basis van de gewenste functionaliteiten, groeistrategie en het ICT beleid van onze opdrachtgever kiezen we passende softwareproducten en platformen. We kiezen altijd onafhankelijk de beste oplossing voor onze klant. Om voorop te lopen binnen onze branche zorgen we voor hechte partnerships met verschillende marktleiders.

Logo Microsoft Gold Partner MirabeauLogo Sitecore Platinum Implementation PartnerLogo Amazon Web ServicesLogo Partner EpiserverLogo SAP HybrisCUA logoLogo Partner HotjarMirabeau Partner logo inRiverLogo OptimizelyIntershop logoLogo Google Analytics