Services

Training en Workshops

Vanuit onze Academy bieden we praktische opleidingen, persoonlijke workshops en diepgravende kennissessies voor gerichte groei van je organisatie. Voor medewerkers, maar ook voor complete projectteams. Van Agile tot Security en van Cloud tot UX Design: onze experts hebben jarenlange praktijkervaring in de digitale wereld en delen de nieuwste inzichten en innovaties binnen het vakgebied graag.

Welke trainingen en workshops bieden we aan?

  • Creative Thinking & Innovation
  • Customer Journeys
  • Data Driven UX Design
  • Design Principles
  • Digital Concept Development
  • Hacking
  • Legal Compliance & Security
  • Scrum Essentials

Meer informatie over deze specifieke trainingen vindt u verderop deze pagina.

Oplossingen op maat

Staat uw specifieke opleiding er nu niet bij? Of heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een inspirerende spreker? Wij denken op basis van uw specifieke wensen graag met u mee. Neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met onze Academy coördinator Xandra Buiter:

E-mail Xandra Factsheet

Training Creative Thinking & Innovation

Projecten voor de ontwikkeling van digitale applicaties verlopen vaak volgens een beproefde, bekende werkwijze. Wat als we deze aanpak eens loslaten? In deze training maken deelnemers kennis met diverse ‘creative thinking’ methoden en gebruiken deze in een concrete opdracht.

Download factsheet

Factsheet

Training Customer Journeys & Experience mapping

Een journey maakt inzichtelijk in welke mate het klantproces over alle touch points (on- en offline) goed is ingericht. Tijdens deze training doorlopen we aan de hand van een stappenplan het proces om te komen tot een uitdagend en inspirerend digital concept.

Download factsheet

Factsheet

Training Data Driven UX Design

U wilt de allerbeste gebruikersbeleving creëren en continue optimalisaties doorvoeren. Tijdens deze training leren we de juiste doelen te stellen, eindgebruikers te betrekken en hoe bevindingen te versterken met kwantitatieve data uit bronnen als webanalytics en A/B-testing.

Download factsheet

Factsheet

Training Design Principles

Design Principes zijn uitgangspunten voor het ontwerpen van een optimale user experience. In deze training bepalen we samen de universele en specifieke Design Principles en passen deze direct toe op concrete interactie en functionaliteit binnen het interface ontwerp.

Download factsheet

Factsheet

Training Digital Concept Development

De wereld om ons heen bestaat uit steeds meer digital touch points. Deze training gaat over de aanpak, de methodiek en de verschillende materialen die je nodig hebt voor het bedenken en uitwerken van een sterk overtuigend concept.

Download factsheet

Factsheet

Hacking OWASP top 10

Deze training is er op gericht om u te laten ervaren hoe eenvoudig programmeerfouten kunnen leiden tot misbruik van online applicaties, zoals het stelen van uw data. Deze training leert engineers risico's te detecteren en te voorkomen.

Download factsheet

Factsheet

Training Legal Compliance & Security

Deze training geeft u praktische handvatten om de wettelijke kaders voor uw digitale omgeving op de juiste manier toe te (laten) passen. Aan bod komen de cookie wetgeving, de wet Bescherming Persoonsgegevens, de meldplicht datalekken en gaan we in op de beveiliging van digitale omgevingen.

Download factsheet

Factsheet

Training Scrum Essentials

Mirabeau heeft een uitgebreid track record en jarenlange ervaring met het werken volgens Scrum. In deze training delen wij op interactieve wijze de basisprincipes van Scrum.

Download factsheet

Meer weten?