Services

Agile Transitioners

Organisaties moeten steeds flexibeler worden. De snelle technologische ontwikkelingen van nu hebben voor steeds meer bedrijven en beroepen een disruptive karakter. Meegaan in de verandering is nodig om mee te komen met nieuwe manieren van zakendoen en samenwerken. 

De Agile-principes worden niet meer alleen toegepast binnen software development. Ze worden ook ingezet om business-afdelingen als marketing of e-commerce flexibeler te laten functioneren en de creativiteit van medewerkers beter te benutten. 

Agile/Scrum is easy to understand, but hard to master. De overgang naar een Agile manier van werken, is voor veel organisaties een flinke uitdaging. De moeilijkste opgave: je bewust worden van de huidige manier van denken, en deze inruilen voor een nieuwe. Aan de hand van een strategisch, technisch en praktisch framework, helpen we teams en organisaties de transformatie te maken. Factsheet

Agile Transitioners

Door een Agile manier van werken kan flexibel ingespeeld worden op veranderingen in de omgeving en maximaal gebruik gemaakt worden van voortschrijdend inzicht. Lees meer over Agile Transitioners in de factsheet.

Download factsheet

Factsheet

Team Palette

Het succes van teams wordt in hoge mate bepaald door de kwaliteiten van de individuele teamleden, en door de mate waarin zij met elkaar samenwerken en communiceren. Wat doe je als je merkt dat het niet loopt? Hoe breng je verbeteringen aan? En: halen jullie wel alles uit het team wat erin zit? Om hierachter te komen, hebben we een aanpak ontwikkeld die we Team Palette noemen.

Download factsheetMeer weten?