Services

Development

Software is overal om ons heen en maakt bijna ieder moment van de dag onze leefomgeving een stukje prettiger. Mirabeau begrijpt deze technologie als geen ander. Met vooruitstrevende softwareontwikkeling halen we het maximale uit je technologische mogelijkheden. We verbinden relevante kanalen, cloud-diensten en IT-systemen en bouwen zo digitale platformen die het verschil maken.

Software ontwikkelen we door het juiste samenspel te vinden tussen standaardplatformen, cloud-services en tooling. Dit doen we razendsnel, met krachtige en bewezen technologie. ‘Continuous delivery’ is hierbij de standaard. Van nieuwe functionaliteiten testen tot de uitrol van nieuwe software-releases en infrastructuur: we zorgen voor de transformatie naar volledig geautomatiseerde processen. Met korte cycli versnellen we je time-to-market, ook in combinatie met maatwerkoplossingen en backend-integraties.


Whitepaper

Digital Development: sneller, beter en goedkoper

Digital Development, beter en goedkoper. Over hoe Netflix, Amazon en Booking.com hun online succes bereiken. Lees meer over onze visie op platform ontwikkeling in deze whitepaper.

Download whitepaperMeer weten?