Services

Strategie & Digitale Transformatie

Succesvol digitaal transformeren betekent dat de customer experience naadloos aansluit op de wens van je klant. Door design en technologie te combineren creëren we digitale producten en diensten die perfect passen in het leven van iedereen. Relevantie en snelheid zijn hierbij cruciaal. We maken je daarom niet alleen startklaar voor strategische vernieuwing, maar voeren die strategische veranderingen ook direct door in je organisatie en processen. Hoe je organisatie zich digitaal ontwikkelt, is een strategische vraag die de hele bedrijfsvoering raakt. Helder inzicht in de impact van digitalisering op je organisatie is daarom essentieel.


Employee Journeys: samen de digitale werkprocessen efficiënter inrichten

Medewerkers spelen een cruciale rol in het bieden van een unieke customer experience. Binnen digitale transformatie ligt de focus vaak op het ontwikkelen van oplossingen zoals ‘mijn omgevingen’ en commerce-oplossingen, voor de klant. Door ook de medewerker te voorzien van digitale oplossingen, stellen we ze in staat een grote bijdrage te leveren aan het bieden van een krachtige experience.

Om inzicht te krijgen hoe we werkprocessen efficiënter kunnen inrichten, creëren we samen met jou en je medewerkers een employee journey. Met onze aanpak zijn we in staat de huidige situatie goed in kaart te brengen en nieuwe oplossingen te bedenken die impact hebben op verschillende facetten van de business.

In korte tijd duiken we in de wereld van de medewerker en ontwerpen we samen een gedeelde visie. We laten zien hoe gebruikersvriendelijke digitale tools een medewerker meer ruimte geven voor zijn echte werk. Samen werken we ideeën verder uit in prototypes die gebruikt worden voor usertests, en input bieden voor optimalisatie. De employee journey is de kickstart voor het ontwikkelen van business apps en het veranderen van de manier van werken. Factsheet

Strategie & Digitale Transformatie

We helpen u met een business-strategie die klaar is voor de impact van digitaal op uw gehele bedrijfsvoering. Lees er meer over in onze factsheet.

Download factsheet

Whitepaper

Digitale Transformatie

Waarom snelheid en relevantie ervoor zorgen dat je klant wilt worden van je eigen organisatie..

Download whitepaper

Video

Interview Digitale Transformatie

Edgard Beckand over Digitale Transformatie op Emerce eDay 2015. Interview door Hans Voorn.Meer weten?