oplossingen

Content & Experience Management

Of het eerste digitale contactmoment tussen bezoekers en je merk succesvol is, hangt vooral af van de ervaring die je biedt. Dat is niet meer alleen een kwestie van interessante content aanbieden via een Content Management Systeem. Je content moet ook binnen de actuele en relevante context van de bezoeker passen, en volledig op zijn behoeften aansluiten. Dit samenspel van content, context, personalisatie en relevantie noemen we Experience Management.

Op basis van je wensen, groeistrategie en ICT-aanpak kiezen we voor een of meerdere standaardoplossingen. De sterk veranderende markt zorgt daarbij voor een uitdaging. 
Onze specialisten volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat ze samen met jou de juiste keuzes kunnen maken. Natuurlijk helpen we je ook met de implementatie van het platform.


Factsheet

Content & Experience Management

Aan het implementeren van een Content en/of Experience Management-systeem gaan verschillende strategische keuzes vooraf. Lees er meer over in onze factsheet.

Download factsheet

Whitepaper

3 gouden tips: zó kies je het juiste CMS

Bij het selecteren van een CMS komt nu veel meer kijken dan vroeger. Hoe kies je het juiste content management platform? We geven drie gouden tips:

Download whitepaper


Partners

  • Logo Sitecore Platinum Implementation Partner
  • Logo Partner EpiserverNeem contact op met Mirabeau