Oplossingen

Dynamic Design

Bezoekers van je online platform hebben behoefte aan actuele interfaces. Ze verwachten dat hun online gebruikerservaring wordt geoptimaliseerd aan de hand van de context, zoals locatie, tijd, actualiteit en het aantal keren en de manier waarop ze je platform gebruiken.

Door responsive en adaptive technieken is het web behoorlijk dynamisch geworden. Ze zorgen ervoor dat de interface van je online platform zich automatisch aanpast aan de eigenschappen van verschillende apparaten. Geen overbodige luxe in het huidige mobiele tijdperk, waarin de beeldverhoudingen van laptops, tablets en smartphones steeds veranderen. Bij Dynamisch Design gaan we een stap verder: we koppelen deze dynamische technieken ook aan meer persoonlijke gebruikersvariabelen als tijd, locatie, gedrag, wensen en voorkeuren.


Factsheet

Dynamic design

Wanneer dynamische technieken worden ingezet op basis van meer persoonlijke gebruikersvariabelen als locatie, tijd, wensen, voorkeuren en het gedrag van bezoekers spreken we van dynamisch design. Het gebruikersperspectief wordt dan gekoppeld aan responsive design. Lees over deze boeiende en innovatieve techniek in onze factsheet.

Download factsheet


Whitepaper

E-commerce optimaliseren voor het veranderende web

In dit whitepaper beschrijven we de aanpak en de voordelen van een responsive e-commerce website.

Download whitepaper


Neem contact op met Mirabeau