Oplossingen

Kickstarters

De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten sluiten nieuwe technologie snel in de armen en verwachten vernieuwende (digitale) diensten. Daarbij nemen ze met niets minder genoegen dan the latest and greatest. Om concurrenten voor te blijven, moet je dus snel en effectief schakelen en de time-to-market voor nieuwe initiatieven steeds korter maken. 

Om deze ontwikkeling maximaal te faciliteren, heb je een vooruitstrevend digitaal platform nodig waarmee je kunt versnellen. Dat bieden we met onze Kickstarters. Deze platformen op basis van hybris, Sitecore of Episerver worden ondersteund door innovatieve cloud-concepten, en er zijn geen lange doorlooptijden of hoge investeringen nodig. Zo creëer je snel waarde voor je klanten.


Factsheet

Factsheet Kickstarters

Maanden nodig om een nieuw platform te bouwen? Niet nodig! Met de Kickstarter heeft u binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. Lees er meer over in onze factsheet.

Download factsheet

Whitepaper

Digitale transformatie

Het digitale speelveld verandert en de veranderingen volgen elkaar snel op. Lees waarom snelheid en relevantie ervoor zorgen dat je klant wilt worden van je eigen organisatie.

Download whitepaperNeem contact op met Mirabeau