en

Services

Brand & Identity  Insights
Cloud  Operations
Conversational Interfaces Platforms
Experience Design  Strategy
Innovation

In november 2016, bundelden we onze krachten met Cognizant. Samen voorzien we onze klanten van end-to-end digitale oplossingen die cruciaal zijn om voorop te blijven lopen in de digitale wereld. Onze unieke, marktgerichte, mensgerichte en adviserende aanpak helpt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
 
Door design, technologie en insights te combineren, creëren we digitale producten en diensten die perfect passen in het leven van iedereen. Wij weten hoe mensen zich gedragen en besluiten nemen over aankopen en dienstverlening en begrijpen hun behoefte aan gemak. Wij zorgen dat elke interactie in de klantreis persoonlijk voelt. Het gaat immers niet om de devices die je klant gebruikt, maar om hoe hun verwachtingen en gedrag veranderen.  
 
In de Digital Studio in Amsterdam – een van de grootste digitale innovatiecentra in Europa – breiden we onze expertise uit in domeinen zoals IoT, data-analyse, robots, kunstmatige intelligentie, machine learning, blockchain, conversational commerce en cloud. In de Digital Studio werken klanten en partners nauw samen met onze strategen, designers, techneuten, data analisten en antropologen om zo de beste service- en productervaring voor hun klanten te creëren.