2000 De internetbubbel spatte uit elkaar

Daar stonden we dan, 4 oprichters die net een droom wilden waarmaken: het oprichten van een full service internetbureau. Ondanks de negatieve berichten in de media en faillissementen zagen we in dat de (online)mogelijkheden volop aanwezig waren. We huurden een kamer in Amsterdam en de oprichting van Mirabeau op 2 januari 2001 door Adjan Kodde, Erik Hamoen, Godfried Bogaerts en Heini Withagen was een feit.

2001 Onze eerste klant funda meldt zich!

2003 We verwelkomen nieuwe klanten ING, AEGON en de Consumentenbond!

2003 We verhuizen binnen Amsterdam naar een groter pand, wat uitgroeit tot hoofdkantoor

2004 We winnen onze eerste Usability Award voor funda!

2005 Opening tweede vestiging in Eindhoven

2006 We openen een derde vestiging in Rotterdam

Onze samenwerking met de klant is langdurig en intensief, een relatie waarin we elkaar continu uitdagen tot groei. We werken met de klant samen in multidisciplinaire teams en op locatie. Met klanten als TLS (OV-chipkaart) en funda werken we al meer dan 10 jaar samen! Projecten variëren van creatief werk, zoals bijvoorbeeld voor KLM tot werkzaamheden op het gebied van applicatie management voor de NVM.

2007 Uitgeroepen tot een van de beste full-service internetbureaus!

2008 De vierde vestiging in Hoorn is een feit

2008 In hartje Amsterdam, aan het Weteringscircuit, openen we onze vijfde vestiging

2010 Mirabeau & KLM winnen een Dutch Interactive Award

Het 10-jarig bestaan van Mirabeau moest gevierd worden! Gezien onze Franse bedrijfsnaam lag Parijs voor de hand. We zagen ons in gedachten al met het hele bedrijf in een boot over de Seine onder de Pont Mirabeau doorvaren. En zo geschiedde. In de laatste zonnestralen van een prachtige zaterdagavond deden we dat onder luid gejuich van 250 Mirabeau’ers.

2011 Mirabeau bestaat 10 jaar!

Mirabeau 10 jaar vuurwerk over de Seine bij de Pont Mirabeau

2012 Opening zesde vestiging in Utrecht!

2012 Jumbo Supermarkten wint Dutch Interactive Award

2012 We presenteren tijdens de Dutch Design Week goes Digital!

Vandaag de dag geeft Mirabeau richting in een digitale wereld. We ontwerpen, bouwen en beheren online platformen. We voegen waarde toe door de digitale klantervaring revolutionair te verbeteren. Onze kracht ligt in het combineren van bedrijfsdoelstellingen, klantbehoefte en technologische mogelijkheden tot oplossingen die concreet bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Met veel plezier kijken we uit naar de toekomst van online.

2013 Voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company

“Websites maken die veel impact hebben, en die zijn ontstaan uit interactie tussen verschillende disciplines was altijd mijn grootste wens, en die is ruimschoots uitgekomen. Maar zo groot als het nu is had ik in 2001 nooit kunnen bedenken. Dat was uiteindelijk nooit het doel maar het middel. Alles draait om kwaliteit”

— Adjan Kodde, Directeur