Verhoog conversie met een Sitecore Experience Platform


Met een platform waarin contentbeheer en klantinformatie perfect samenkomen, kunt u elk klantcontact persoonlijk, uniek en relevant maken.

Sitecore combineert contentbeheer, geautomatiseerde marketing, social media, e-commerce, zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en analytics in één gebruiksvriendelijk experience-platform. Vanwege ons complete productaanbod en onze brede expertise is Mirabeau zelfs officieel Sitecore Platinum Implementation Partner.  

Sitecore partner

3 gouden tips: zó kies je het juiste CMS

Bij het selecteren van een CMS komt nu veel meer kijken dan vroeger. Daarnaast speelt ook het tempo waarin je nieuwe functionaliteiten kunt uitrollen (je time-to-market) met technieken zoals cloud en automation een rol. Hoe kies je dan het juiste content management platform? In dit whitepaper lees je over actuele trends, keuzes en valkuilen bij de selectie van een nieuw CMS of ‘experience management platform’.

Download whitepaper

Own the user experience met een Sitecore platform

Beheers de beleving van iedere klant en bied op elk moment de beste digital experience door slim te voorspellen, snel te reageren en steeds te verrassen. Met het Sitecore Experience Platform heeft u alle tools in handen voor de beste customer experience. 

Onze Sitecore cases

Veel van onze klanten zien de toegevoegde waarde van ons platinum partnership met Sitecore. We hebben Sitecore met succes ingezet bij onder andere Transavia, DTG, Theodoor Gilissen Bank, Q-Park, FBTO, MoneYou, LeasePlan, Friesland Campina, Home Fashion Group, NVM en Amgen.

Bekijk hier een aantal van onze cases:

De kracht van Sitecore experience manager

Sitecore is wereldleider op het gebied van customer experience software voor betekenisvolle klantrelaties. In hun geïntegreerde platform voor websites en andere digitale kanalen worden alle contacten van (potentiële) klanten met een merk tot in detail vastgelegd, inclusief hun voorkeuren. Net als Mirabeau stelt Sitecore daarbij altijd de eindgebruiker centraal. Sitecore kan toegepast worden op zowel enterprise-architecturen als kleinere omgevingen. Hierdoor heeft het platform een centrale rol binnen de online architecturen.

Prijswinnende Sitecore implementatiepartner

Sitecore Platinum Implementation Partner word je niet zomaar. Het keurmerk bevestigt dat we een waardevolle partner voor klanten zijn, waarop ze kunnen bouwen voor hun bedrijfskritische omgevingen. Om klanten van passende en flexibele infrastructuren te voorzien, is Mirabeau ook officieel Sitecore Hosting Partner.

Bouw geleidelijk een up-to-date klantprofiel op met Sitecore Commerce

Sitecore Commerce is geïntegreerd met Sitecore Experience Manager en bouwt geleidelijk een up-to-date profiel op van je klanten. Productinformatie, webcontent en digitale marketing komen hier samen voor het aansturen van waardevolle, gepersonaliseerde ervaringen tijdens de levenscyclus van een klant.

Met het dashboard creëer je gepersonaliseerde ervaringen met content, productpagina's, zoekfuncties, e-mail en mobiele communicatiemogelijkheden. Bewerk producten en content in context van het apparaat waarvoor ze zijn bestemd en bekijk vooraf hoe de verschillende ervaringen voor de diverse doelgroepen er uitzien. Zo weet je waar de voorkeur van je klanten naaruit gaat en kun je hier makkelijk op inspelen. 

Versnel uw time-to-market met Sitecore as-a-service 

Om uw time-to-market te versnellen bieden wij Sitecore as-a-service aan op basis van cloud infrastructuur technologie. Dankzij moderne concepten als continuous delivery, auto-scaling en immutable infrastructure bieden we daarmee een zeer flexibel en kosten effectief platform dat naadloos aansluit op uw business behoeften. 

Uw Sitecore migratie specialist Mirabeau

We werken al jaren intensief samen met deze customer experience managementpartij van wereldformaat. Onze ervaring met verschillende Sitecore versies gebruiken we ook om bestaande platformen effectief te upgraden naar de meest recente versies. Zo profiteert u van de laatste ontwikkelingen en wordt duur, achterstallig onderhoud voorkomen. Voor een aantal klanten hebben wij upgrades uitgevoerd van Sitecore versie 6.x en 7.x naar versie 8.2.1. Het vernieuwde platform van Transavia maakt succesvol gebruik van versie 8.2.1

Lees meer over onze Content & Experience oplossingen of heeft u vragen of wilt u advies dat is toegesneden op uw specifieke situatie? Neem contact op met onze Sitecore Partnermanager, Peter Bakker.